Συντάκτες

Η ιστοσελίδα horrormovies.gr είναι αφιερωμένη σε όλα τα θέματα που αφορούν τη σκηνή του τρόμου και δημιουργήθηκε το 2011. Δεν είμαστε ένα εταιρικό site και κανένας μας συντάκτης δεν πληρώνεται για να συγγράφει αλλά απεναντίας όλοι οι συγγραφείς αγαπάνε τις ταινίες τρόμου και συνεισφέρουν σε αυτό το είδος ταινιών. Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες τρόμου στην Ελλάδα και όντας περήφανοι για το γεγονός ότι η ιστοσελίδα horrormovies.gr φτιάχτηκε από οπαδούς του τρόμου για τους οπαδούς. Δουλεύουμε σε αυτό το site και συμβάλουμε στην κοινότητα του τρόμου επειδή αγαπάμε το είδος αυτών των ταινιών. Παρακάτω θα δείτε την πλήρη λίστα των συντακτών του horrormovies.gr αλλά και όσων συνεργάζονται με την ιστοσελίδα μας με τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Εάν έχετε πάθος για τις ταινίες τρόμου και θέλετε να συμβάλετε στην ιστοσελίδα μας, πάντα αναζητούμε ταλαντούχα άτομα που θέλουν να συνεισφέρουν στην ομάδα μας.

Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Λατρεύω τον καλό κινηματογράφο σε όλα του τα είδη. Αλλά οι horror ταινίες είναι οι αγαπημένες μου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή ταινία τρόμου. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να ενημερώσω εσάς τους horror fans για τις κλασσικές και όχι μόνο ταινίες τρόμου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Θαυμάστρια του τρόμου σε όλες του τις εκφάνσεις, με ιδιαίτερη αγάπη στις σειρές. Είτε βαμπιράκια, είτε ζόμπι, είτε serial killers μου τραβάνε την προσοχή!
Ο τρόμος υπάρχει σχεδόν από τότε που υπάρχει η ανθρωπότητα..Είναι συναίσθημα που μέσα από τις ταινίες, απελευθερώνεται και αναπαριστάται πολλές φορές ως έργο τέχνης. Οι ταινίες τρόμου, θρίλερ και όλα τα συναφή, έχουν αφήσει μνημειώδη μεγαλουργήματα στον κινηματογράφο, που κανένας σινεφίλ, δεν μπορεί να προσπεράσει…
Θαυμαστής της δεκαετίας 80s και κάθε τι ρετρό και sleaze. Αγαπημένο είδος ταινιών τρόμου τι άλλο... slasher horror! Με κολέγια, teenagers κλπ.
Default αγάπη για τον κινηματογράφο, με growing λατρεία για την καλή τηλεόραση, και με αδυναμία σε gothic, psychological και slasher horror, νομίζω πως είμαι η Bride του Frankenstein.
Εθισμένος στο horror κινηματογράφο από μικρός συνειδητοποιείς, πως ο τρόμος ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη· σε κάνει να νιώθεις ζωντανός, φέρνοντας σε αντιμέτωπο με τους βαθύτερους φόβους και δίνοντας σου τη δυνατότητα να τους ξεπεράσεις.
Στα τέσσερα μου, η γνωριμία μου με τoν George A. Romero και τα ασπρόμαυρα αργοκίνητα zombie του εμελε να είναι η αρχή της πολυετούς μου αφοσίωσης στις ταινίες τρόμου. Aγαπώ να γράφω και να αναλύω δαιμονικους εφιάλτες,ψυχολογικά thriller, μεταφυσικά φαινόμενα και ιστορίες με κάθε είδους ιερά και ανίερα τέρατα από κάθε δεκαετία. Και πάνω απ'όλα, λατρέυω οτιδήποτε cult.
Είμαι λάτρης του διαβάσματος και μελετώ Φιλοσοφία και Ψυχολογία από πολύ μικρή ηλικία. Το γράψιμο είναι για εμένα η φυγή μου, όλη μου η ζωή. Όσο ζω, θα γράφω για κάθε τι που με προβληματίζει και θέλω αυτή μου την αγάπη να την αισθανθούν και άλλοι άνθρωποι.