Η Allison Williams στο νέο sci-fi horror M3GAN

M3gan είναι ο τίτλος ενός νέου φιλμ τεχνολογικού τρόμου της Blumhouse Productions. Η σπουδαία είδηση είναι η επιστροφή της πρωταγωνίστριας του Get Out, Allison Williams σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο cast ενώ ταυτόχρονα θα αναλάβει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Η υπόθεση ακολουθεί τη Gemma, μια κατασκευαστή ρομπότ για λογαριασμό μιας εταιρίας που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη σε ένα ρομπότ-κούκλα ονόματι M3gan που βοηθά τις μητέρες και καθίσταται συντροφιά των παιδιών. Όταν όμως η Gemma χρησιμοποιεί τη M3gan ως βοήθεια στην ανατροφή της ανιψιάς της, οι συνέπειες της πράξης της θα είναι δραματικές…

Το σενάριο της ταινίας υιοθετήθηκε από έτοιμο σενάριο της Akela Cooper (Malignant, The Nun 2, Luke Cage) το οποίο με τη σειρά του βασίζεται σε ιστορία του μεγάλου James Wan. Ο Gerard Johnstone (Housebound) θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Οι James Wan και Jason Blum θα βάλουν τη σφραγίδα τους στην παραγωγή της ταινίας!

Πολύ ενδιαφέροντα ακούγονται όλα αυτά! Ας ελπίσουμε και σε κάποιο οπτικό υλικό από το M3gan το συντομότερο δυνατό!

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ