Αρχική News Ο Dee Snider ετοιμάζει νέα ταινία τρόμου

Ο Dee Snider ετοιμάζει νέα ταινία τρόμου

Ο Dee Snider ετοιμάζει νέα ταινία τρόμου

Απροσδόκητο νέο. Ο διάσημος frontman του glam metal συγκροτήματος Twisted Sister, Dee Snider, ανακοίνωσε πρόσφατα στον λογαριασμό του στο Twitter ότι θα δημιουργήσει μια νέα ταινία τρόμου.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι η προ-παραγωγή θα ξεκινήσει σε 4 εβδομάδες περίπου. Ο ίδιος θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο της ταινίας. Ο τίτλος δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα.

Η τελευταία φορά που ο Snider έχει ασχοληθεί με ταινία τρόμου ήταν το μακρινό 1998 στο φιλμ «Strangeland», υποδυόμενος τον μανιακό Captain Howdy που παρέσυρε τα θύματά του μέσω internet σε αιματηρές τελετές body modification. Ο ίδιος μάλιστα είχε επιμεληθεί και το σενάριο σε εκείνη την ταινία που δεν είναι τόσο γνωστή σήμερα είναι η αλήθεια.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Μείνετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για το project του Dee Snider όποτε αυτά ανακοινωθούν.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ