Διαθέσιμο το trailer του Joy Ride 3: Road Kill

Η κυκλοφορία της τρίτης ταινίας του Joy Ride franchise πλησιάζει. Στις 3 Ιουνίου λοιπόν κυκλοφορεί το Joy Ride 3: Road Kill σε DVD και VOD και η 20th Century Fox Home Entertainment φρόντισε να εξιτάρει τους φίλους του franchise δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του επερχόμενου φιλμ, το οποίο πρωτοδημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του περιοδικού τρόμου Fangoria. Μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω παίρνοντας μια πρώτη γεύση για τα βασανιστήρια στα οποία θα υποβάλλει ο παρανοϊκός φορτηγατζής Rusty Nail τους άτυχους οδηγούς αυτοκινητιστικών αγώνων που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Θυμίζουμε ότι το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Declan O’Brien ο οποίος είναι γνωστός περισσότερο για τα Wrong Turn 3, 4 και 5. Την απειλητική φιγούρα του Rusty Nail θα υποδύεται ο Ken Kirzinger ο οποίος πρωταγωνίστησε στο «Freddy Vs Jason» (2003) ως ο Jason Voorhees. Άλλοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στο «Joy Ride 3: Road Kill» είναι οι Kirsten Prout, Dean Armstrong, Ben Hollingsworth, Jesse Hutch και Gianpaolo Venuta.

Διαβάστε παλιότερες ειδήσεις από την ιστοσελίδα μας για το τρίτο Joy Ride εδώ.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ