Αρχική News Ετοιμάζεται remake για το Speak No Evil

Ετοιμάζεται remake για το Speak No Evil

Άραγε πόσοι θυμούνται το εκπληκτικό και συνάμα αποκαρδιωτικό φιλμ τρόμου της περυσινής χρονιάς «Speak No Evil»; Όσοι το έχουν δει καταλαβαίνουν για πόσο disturbing φιλμ μιλάμε. Ε λοιπόν όπως μάθαμε, η αμερικάνικη κινηματογραφική βιομηχανία θέλησε να επενδύσει πάνω στην επιτυχία της δανο-ολλανδέζικης παραγωγής φτιάχνοντας remake.

Ο χαρισματικός James Watkins (The Woman in Black, Eden Lake) θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο του νέου φιλμ για λογαριασμό των Blumhouse και Universal. Ο Scoot McNairy (Argo) εντάχθηκε πρόσφατα στο cast σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι Mackenzie Davis (Terminator: Dark Fate, Happiest Season) και James McAvoy (Split, Glass) θα συμμετέχουν επίσης στο remake.

Παραγωγός θα είναι ο μεγάλος Jason Blum για την Blumhouse, ενώ οι Paul Ritchie, Christian Tafdrup, Jacob Jarek και Bea Sequeira θα εργαστούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ημερομηνία πρεμιέρας στα cinema ορίστηκε η 9η Αυγούστου 2024.

Για να δούμε λοιπόν…αξίζει τον κόπο η επανεκτέλεση μιας τόσο καλής ταινίας τρόμου και τόσο πρόσφατης; Προσωπικά διατηρώ τις αμφιβολίες μου αλλά θα το διαπιστώσουμε με σιγουριά σε έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ