Το «Hostel» γίνεται τηλεοπτική σειρά

Πολύ ενδιαφέροντα νέα για τους φίλους του Hostel franchise. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το franchise θα αποκτήσει και τηλεοπτική μορφή. Όπως και πολλές ακόμα ταινίες τρόμου που πήραν αυτή τη διαδρομή, έτσι και το Hostel θα γίνει σειρά με σκηνοθέτη, ποιον άλλο, τον Eli Roth, τον δημιουργό της αρχικής, θρυλικής ταινίας.

Επιστρέφουν επίσης οι παραγωγοί του franchise Chris Briggs και Mike Fleiss. Ο πρώτος θα συνδράμει τον Roth στο σενάριο. Και οι τρεις θα τελέσουν χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Σχετικά με την υπόθεση, τίποτα λεπτομερές δεν έχει δημοσιευτεί, παρά μόνο οι δηλώσεις ότι η σειρά αποτελεί «επανεφεύρεση» και «μοντέρνα εκδοχή» του franchise που έχει δώσει 3 ταινίες μέχρι τώρα.

Σημαντική είδηση είναι και η παρουσία του σπουδαίου και υποψήφιου για Όσκαρ ηθοποιού Paul Giamatti (Cinderella Man, 12 Years a Slave κλπ.). Ο Giamatti θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στη σειρά χωρίς να είναι ακόμα γνωστές λεπτομέρειες. Όταν θα έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε. Μείνετε κοντά μας.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,174ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,285ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
565ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,990ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
 


Μπορεί να σας αρέσει