Πληροφορίες για το επερχόμενο The Purge 2

Το sequel του επιτυχημένου θρίλερ/τρόμου «The Purge» (2013) αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου του 2014 και συνεχώς προκύπτουν νέες προσθήκες στο cast. Μετά τον ηθοποιό Frank Grillo (Warrior, The Grey) που θα αναλάβει τον ρόλο του πρωταγωνιστή, ανακοινώθηκαν και οι εξής ηθοποιοί: Zoe Soul (The Prisoners), Micheal K. Williams (Boardwalk Empire), Carmen Ejogo (Alex Cross), Zach Gilford (Devil’s Due) και Kiele Sanchez (The Glades).

Μπορεί να μην έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα οι ακριβείς ρόλοι των περισσότερων ηθοποιών, η υπόθεση όμως είναι γνωστή και θα ακολουθεί το μοτίβο της αρχικής ταινίας. Δηλαδή τα γεγονότα θα τοποθετούνται σε κάποια μελλοντική κοινωνία οι Αρχές της οποίας επιτρέπουν την πραγματοποίηση οποιουδήποτε εγκλήματος μια συγκεκριμένη μέρα του χρόνου για 12 ώρες κατά τις οποίες επικρατεί βία και μακελειό. Σκηνοθεσία και σενάριο υπογράφει ο James DeMonaco όπως και στο πρώτο φιλμ. Οι Universal Pictures, Blumhouse Productions και Platinum Dunes έχουν αναλάβει την παραγωγή του «The Purge 2» και τα γυρίσματα θα γίνουν στο Los Angeles.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή των Ethan Hawke κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013 με budget 3 εκατομμύρια δολάρια και παρά τις συγκρατημένες και αρνητικές κριτικές, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο box office με έσοδα 87.043.336 δολάρια παγκοσμίως!

Εγγραφείτε
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles