Insidious: Chapter 2 – Στις 31 Οκτωβρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Το πολυαναμενόμενο sequel του «Insidious» (2010) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της χώρας μας την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013. Στο δεύτερο μέρος, η ταλαιπωρημένη οικογένεια Lambert που γνωρίσαμε στο πρώτο «Insidious» προσπαθεί να ανακαλύψει το παράξενο μυστικό που τους διατηρεί σε επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων και τους θέτει σε τρομερούς κινδύνους.

Η σκηνοθεσία είναι του παραγωγικού James Wan που είχε σκηνοθετήσει και την πρώτη ταινία και το σενάριο του Leigh Whannell. Μέχρι στιγμής το «Insidious: Chapter 2» έχει σημειώσει εντυπωσιακή επίδοση στο box office έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 70 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως!

Οι Patrick Wilson και Rose Byrne θα πρωταγωνιστούν ξανά ως το ζεύγος Lambert, ενώ το cast θα περιλαμβάνει τους Ty Simpkins, Lin Shaye, Barbara Hershey, Leigh Whannell και Angus Sampson που συμμετείχαν και στο πρώτο φιλμ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ