Αρχική News Υπερφυσικός τρόμος στο «The Unseen»

Υπερφυσικός τρόμος στο «The Unseen»

Υπερφυσικός τρόμος στο «The Unseen»

Ένα νέο, αξιοπρόσεκτο φιλμ μεταφυσικού τρόμου πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023 υπό τον κάπως κοινότυπο τίτλο «The Unseen» από την Lakefront Pictures. Με σκηνοθέτη τον Vincent Shade (The Letter) και σεναριογράφο την Jennifer A. Goodman (Better Call Saul) το φιλμ φιλοδοξεί να κερδίσει τις εντυπώσεις του horror κοινού μέσα από μια ενδιαφέρουσα ιστορία τρόμου με υπερφυσικές διαστάσεις.

Στο «The Unseen» ένας φοιτητής νομικής βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια πλεκτάνη φόνων και απάτης που προκαλούνται από μια σκοτεινή δύναμη σχετική με το παρελθόν του. Το cast απαρτίζεται από τους RJ Mitte, Christian Stolte, William Mark McCullough, Jennifer A. Goodman, Candice Rose και Rebekah Kennedy.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας ξέρουμε ότι στις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους θα βγει στην αμερικάνικη αγορά μέσω VOD. Αν μάθουμε κάτι σχετικό και για τη χώρα μας θα σας ενημερώσουμε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ