It Follows: η έκπληξη της επόμενης χρονιάς;

Αυτό το νεανικό φιλμάκι τρόμου ενδέχεται να είναι η ευχάριστη έκπληξη της επόμενης χρονιάς στην αγαπημένη μας σκηνή. Πρόκειται για το «It Follows» του πρωτάρη στον χώρο του τρόμου David Robert Mitchell. Η ταινία έχει προβληθεί σε πολυάριθμα φεστιβάλ ανά τον κόσμο αποσπώντας πολύ καλά σχόλια.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μια δεκαεννιάχρονη κοπέλα που ύστερα από μια τραυματική σεξουαλική εμπειρία αισθάνεται ότι κάτι πολύ τρομακτικό την ακολουθεί ενώ παράλληλα βασανίζεται από παράξενες παραισθήσεις. Η ίδια και η παρέα της καλούνται να αντιμετωπίσουν τα τρομακτικά γεγονότα που πρόκειται να συμβούν.

Η ταινία θα έχει ευρύτερη κυκλοφορία μέσα στο 2015. Πρωταγωνιστούν οι Maika Monroe, Keir Gilchrist, Daniel Zovatto, Olivia Luccardi, Jake Weary και Lili Sepe. Για να πάρετε μια πρώτη γεύση από το «It Follows» δεν έχετε παρά να δείτε παρακάτω το πολλά υποσχόμενο trailer. Το poster είναι επίσης εντυπωσιακό.

it follows poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles