Νέο project από τον James Wan

Ο δραστήριος James Wan δεν κάθεται καθόλου σε ησυχία. Ένα νέο κινηματογραφικό project έχει στα σκαριά, από τη θέση του παραγωγού αλλά και του συγγραφέα της ιστορίας πάνω στην οποία θα κινείται η νέα αυτή προσπάθεια. Μέχρι στιγμής ο τίτλος του project παρέμενε ασαφής, με την αναγνωριστική ονομασία «Untitled James Wan Thriller» να επικρατεί ενώ υπήρχε και η εναλλακτική «House of Horror». Πρόσφατα όμως έγινε γνωστός ο επίσημος τίτλος του project ο οποίος θα είναι «Demonic».

Το φιλμ θα περιστρέφεται γύρω από τους μυστηριώδεις θανάτους πέντε φοιτητών που συνέβησαν μετά από μια απόπειρα να καλέσουν φαντάσματα σ’ ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Ο ντετέκτιβ που αναλαμβάνει τη διερεύνησή τους θα βρεθεί μπροστά σε συγκλονιστικές ανακαλύψεις.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Will Canon και το σενάριο οι Max La Bella, Doug Simon και Will Canon. Το cast αποτελείται από τους Frank Grillo, Maria Bello, Cody Horn, Dustin Milligan, Scott Mechlowicz και Aaron Yoo. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ