Αρχική News Ξεκινάει γυρίσματα το Don’t Breathe 2

Ξεκινάει γυρίσματα το Don’t Breathe 2

dont breathe 2 news

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Don’t Breathe. Η ώρα του sequel πλησιάζει. Απ’ ό,τι έγινε γνωστό πρόσφατα, το Don’t Breathe 2 ξεκινάει γυρίσματα από τον ερχόμενο Απρίλιο. Στη σκηνοθεσία θα βρούμε τον συνεργάτη του Alvarez, Rodo Sayagues ο οποίος θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Fede Alvarez.

Την παραγωγή έχουν επιμεληθεί οι Sam Raimi, Rob Tapert και Fede Alvarez. Από το cast έχει επιβεβαιωθεί η επιστροφή του Stephen Lang που εντυπωσίασε στο ρόλο του τυφλού ερημίτη της πρώτης ταινίας. Φυσικά θα αναλάβει τον ίδιο ρόλο.

Η υπόθεση προς το παρόν δεν έχει γίνει καλά γνωστή. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται αρκετά χρόνια μετά από αυτά της αρχικής ταινίας. Ο τυφλός ερημίτης προσπαθεί να ζήσει ήσυχος και μακριά από τον κόσμο αλλά οι αμαρτίες του παρελθόντος επανέρχονται στο μυαλό του…

Μείνετε στο horrormovies.gr για περισσότερα.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

ΠΗΓΗihorror.com
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ