Μίλα Μου (Talk to Me): Αρχές Νοεμβρίου στα ελληνικά cinema

Το πολυσυζητημένο φιλμ τρόμου «Talk to Me» (Μίλα Μου) έρχεται από την Αυστραλία και μας αφορά άμεσα αφού είναι σκηνοθετημένο από τους δίδυμους αδερφούς ελληνικής καταγωγής Danny και Michael Philippou. Η πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου 2023 από την Neo Films.

Περίληψη:

Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις”.

Το σενάριο έχουν γράψει οι Danny Philippou, Bill Hinzman και Daley Pearson. Πρωταγωνιστούν οι Miranda Otto, Ari McCarthy, Sarah Brokensha, Kit Erhart-Bruce, Hamish Phillips, Sunny Johnson, Sophie Wilde, Marcus Johnson, James Oliver, Jett Gazley και Alexandra Jensen. Η διάρκεια της ταινίας είναι 1 ώρα και 35 λεπτά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Talk to Me (Μίλα Μου) Review

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ