Αρχική News Νεότερα για το Sequel του A Quiet Place

Νεότερα για το Sequel του A Quiet Place

quiet place 2018

Εδώ και καιρό είχαμε γράψει για το επερχόμενο sequel του εξαιρετικού sci-fi/horror A Quiet Place που είδαμε πέρυσι και για την αναμενόμενη κυκλοφορία του μέσα στο Μάιο του 2020. Η ημερομηνία δεν έχει αλλάξει αλλά υπάρχουν δύο νέες πληροφορίες που σίγουρα παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Κατ’ αρχήν ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του πρώτου φιλμ John Krasinski θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει και το sequel. Η σπουδαία δουλειά του στο A Quiet Place επιβεβαιώνει ότι ο Krasinski είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη συνέχεια. Η δεύτερη ενδιαφέρουσα είδηση είναι η επιστροφή και της Emily Blunt που πρωταγωνίστησε στο πρώτο φιλμ ως η μητέρα της οικογένειας.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 15 Μαΐου του 2020 όπου το «A Quiet Place 2» θα είναι πραγματικότητα. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση του A Quiet Place περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια των μελών μιας οικογένειας να επιβιώσουν σε μια γη που έχει καταληφθεί από εξωγήινα τέρατα ευαίσθητα στον ήχο.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ