Αρχική News Νεότερα για τη νέα ταινία τρόμου του Finn Wolfhard

Νεότερα για τη νέα ταινία τρόμου του Finn Wolfhard

Νεότερα για τη νέα ταινία τρόμου του Finn Wolfhard

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για την ταινία τρόμου που ετοιμάζει ένας εκ των πρωταγωνιστών της διάσημης sci-fi/horror σειρά «Stranger Things». Μέχρι στιγμής ξέραμε για το ύφος της ταινίας το οποίο θα κυμαίνεται σε comedy-slasher μοτίβα.

Φρέσκιες πληροφορίες τώρα αναφέρουν τον τίτλο και λίγα πράγματα για τους συντελεστές. Ας τα δούμε λοιπόν. Η νέα ταινία λοιπόν του Wolfhard θα ονομάζεται «Hell of a Summer». Ο νεαρός σταρ θα σκηνοθετήσει την ταινία και θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Billy Bryk (Ghostbusters: Afterlife).

Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στο φιλμ ενώ στο cast ανακοινώθηκε και ο Fred Hechinger (Fear Street 1994). Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Fred Hechinger, ο Jason Bateman και ο Michael Costigan της Aggregate Films και ο Jay Van Hoy της Parts and Labor. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον τρέχοντα μήνα στο Οντάριο του Καναδά.

Εξαιρετικά χαρούμενος δήλωσε ο Finn Wolfhard για το συγκεκριμένο project. Ας δούμε ένα τμήμα των δηλώσεών του:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συν-σκηνοθετώ το πρώτο μου ολοκληρωμένο φιλμ. Το να μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργάζομαι με ένα απίθανο cast και τεχνικό προσωπικό και να δουλεύω με μια εταιρία παραγωγής όπως οι 30West και Aggregate είναι πραγματικό όνειρο.

Finn Wolfhard

Η υπόθεση του «Hell of a Summer» παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη. Μείνετε λοιπόν μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες όταν ανακοινωθούν.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ