O Bruce Campbell μιλάει για την 3η σεζόν του Ash Vs Evil Dead

Κι ενώ το αμερικάνικο δίκτυο Starz δεν έχει ακόμα γνωστοποιήσει την ημερομηνία έναρξης της επόμενης σεζόν του «Ash Vs Evil Dead», φουντώνουν οι φήμες ότι η επιτυχημένη comedy horror σειρά θα προβληθεί πιο αργά σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Αυτή την άποψη ενισχύουν και οι πρόσφατες δηλώσεις του Bruce Campbell (που υποδύεται τον τρομερό Ash) στον ιστότοπο του Red Carpet Clash. Ας δούμε τι είπε συγκεκριμένα:

Όταν μάθετε την ημερομηνία (σ.σ. της έναρξης της 3ης σεζόν) πείτε το και σε μένα. Το Starz έχει αναφέρει διαφορετικά πράγματα σχετικά με την μεταφορά της πρεμιέρας της σεζόν προσπαθώντας να βρει μια καλύτερη περίοδο μέσα στο έτος. Επομένως δεν ξέρουμε ακόμα. Η εκτίμησή μου είναι ότι θα προβληθεί είτε το Φθινόπωρο είτε στο πρώτο τέταρτο του 2018.

Bruce Campbell

Για το περιεχόμενο της νέας σεζόν πρόσθεσε τα παρακάτω:

Τα σαρώσαμε όλα με τα επεισόδια 9 και 10 στην προηγούμενη σεζόν. Στο τέλος της 3ης σεζόν ελπίζω ότι θα μαζεύετε τα σαγόνια σας από το πάτωμα όταν δείτε τι έχουμε κάνει. Πρόκειται για κάτι μεγάλο. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά το τέλος αυτής της σεζόν.

Bruce Campbell

Ενδεχομένως η πιθανή μετακίνηση της σειράς στις αρχές του 2018 να οφείλεται στην προβολή των νέων κύκλων διάσημων horror σειρών όπως Stranger Things και The Walking Dead που θα κυριαρχήσουν το Φθινόπωρο του 2017. Αναμένουμε λοιπόν…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ