Pride and Prejudice and Zombies – Από τις 17 Μαρτίου στους ελληνικούς κινηματογράφους

Πρόκειται για μια από τις πιο αλλόκοτες ταινίες τρόμου της χρονιάς. Ο λόγος για το «Pride and Prejudice and Zombies» που θα κάνει πρεμιέρα στα cinema της χώρας μας την Πέμπτη, 17 Μαρτίου (διανομή από Seven Films/Σπέντζος). Όπως φαίνεται και από τον τίτλο, η ταινία αποτελεί παρωδία του κλασικού μυθιστορήματος της Jane Austen «Περηφάνια και Προκατάληψη» και στηρίζεται στην ομότιτλη νουβέλα-παρωδία που είχε κυκλοφορήσει το 2009.

Υπόθεση:

Η Λίζι ζει με τους γονείς της και τις αδερφές της. Όλα τα κορίτσια της οικογένειας χειρίζονται άψογα το σπαθί και μαθαίνουν πολεμικές τέχνες. Καθώς η μητέρα της οικογένειας προσπαθεί να βρει γαμπρούς για τα κορίτσια, ένας περίεργος λοιμός πανούκλας σαρώνει την πόλη. Οι πεθαμένοι επιστρέφουν στην ζωή και επιτίθενται στου ζωντανούς. Ένας νέος άνδρας, ο κύριος Ντάρσι, έρχεται να μείνει στο χωριό και μία δυνατή έλξη φουντώνει ανάμεσα σε αυτόν και την Λίζι, όμως οι προκαταλήψεις και τα ζόμπι τούς εμποδίζουν να γνωριστούν καλύτερα…

Πρωταγωνιστούν οι Lily James, Sam Riley, Jack Huston, Bella Heathcote, Douglas Booth, Matt Smith, Charles Dance και Lena Headey. Σκηνοθεσία και σενάριο υπογράφει ο Burr Steers. Η διάρκεια της ταινίας είναι 108 λεπτά.

https://www.imdb.com/video/vi2629480985/?ref_=ext_shr_lnk

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles