Αρχική News Πρώτο trailer για το Girl In Woods

Πρώτο trailer για το Girl In Woods

«Girl In Woods» ονομάζεται η νέα ταινία τρόμου του Jeremy Benson, γνωστού για τις ταινίες τρόμου «Shutter» (2005) και «Live Animals» (2008). Πρόκειται για ψυχολογικό φιλμ τρόμου με δραματικές προεκτάσεις και αρκετή βία. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη νεαρή Grace η οποία μετά τον τραυματισμό του άντρα της κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στα δασώδη Smoky Mountains των ΗΠΑ, απομονώνεται στην περιοχή και βαθμιαία βυθίζεται στην παράνοια. Η αντιμετώπιση των δαιμόνων του παρελθόντος είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει.

Πρωταγωνιστούν η συμπαθητική Charisma Carpenter μαζί με τους Jeremy London, Juliet Reeves, Lee Perkins και John Still. Το Girl In Woods αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία. Ωστόσο, κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο trailer της ταινίας το οποίο και σας παρουσιάζουμε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ