Αρχική News Νέο ψυχολογικό θρίλερ οδεύει προς τις Κάννες

Νέο ψυχολογικό θρίλερ οδεύει προς τις Κάννες

Νέο ψυχολογικό θρίλερ οδεύει προς τις Κάννες

«Brightwater» είναι ο τίτλος ενός νέου αξιοπρόσεκτου ψυχολογικού θρίλερ που αναμένεται να παρουσιαστεί στο φετινό φεστιβάλ των Καννών (17-28 Μαΐου) αναζητώντας αγοραστή για τη διανομή του.

Με πρωταγωνιστές τους Emily Browning (American Gods), Scoot McNairy (Narcos: Mexico) και Jack Reynor (Midsommar) το «Brightwater» φιλοδοξεί να ταρακουνήσει τα νερά. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Lance Edmands που μας είχε δώσει την ενδιαφέρουσα δραματική ταινία του 2013 «Bluebirds».

Η υπόθεση του νέου φιλμ ακολουθεί έναν αρχιτέκτονα ο οποίος ταξιδεύει σε ένα απομονωμένο νησί του Maine για να χτίσει ένα πολυτελές τουριστικό θέρετρο. Όταν η φιλενάδα του εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ξεκινάει μια απελπισμένη προσπάθεια αναζήτησης που επηρεάζει δραματικά τον ψυχικό του κόσμο.

Την παραγωγή του φιλμ έχει αναλάβει ο Joe Pirro της Symbolic Exchange, μαζί με τον Alex Lipschultz. Οι Stephen Kelliher και Sophie Green της Bankside Films εργάστηκαν ως εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον James Schamus.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ