Ρένφιλντ (Renfield): Τον Μάιο στους ελληνικούς κινηματογράφους

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου της χρονιάς πρόκειται να έρθει στη χώρα μας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Αναφερόμαστε φυσικά στο «Renfield» όπου τον ρόλο του θρυλικού Δράκουλα θα παίξει ο σπουδαίος Nicolas Cage (του πάει είναι η αλήθεια). Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Tanweer στις 12 Μαΐου 2023.

Το «Renfield» συνδυάζει κωμωδία, τρόμο και fantasy στοιχεία σε ένα εκρηκτικό μείγμα.

Περίληψη:

«Σε αυτή τη σύγχρονη ιστορία του πιστού υπηρέτη του Δράκουλα, ο Νίκολας Χουλτ (“Mad Max: Fury Road”, “X-Men”) πρωταγωνιστεί ως Ρένφιλντ, o βασανισμένος βοηθός του πιο ναρκισσιστικού αφεντικού της ιστορίας, του Δράκουλα (ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ). Ο Ρένφιλντ αναγκάζεται να προμηθεύει με θηράματα τον κύριό του και να του προσφέρει ό,τι ζητήσει, ανεξάρτητα από το πόσο ευτελές είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες σκλαβιάς, ο Ρένφιλντ είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Άρχοντα του Σκότους. Αν μπορεί να καταλάβει πώς να τερματίσει την εξάρτησή του…»

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Chris McKay (The Tomorrow War) και το σενάριο οι Ryan Ridley και Robert Kirkman. Πρωταγωνιστούν οι Ben Schwartz, Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Shohreh Aghdashloo, Jenna Kanell, Caroline Williams, Brandon Scott Jones και Awkwafina. Η διάρκεια της ταινίας είναι 93 λεπτά.

renfield poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ