Saw X: τέλη Σεπτέμβρη στους ελληνικούς κινηματογράφους

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του Saw franchise στη χώρα μας. Το νέο, πολυαναμενόμενο sequel του franchise βρίσκει σύντομα το δρόμο για τους ελληνικούς κινηματογράφους. Το «Saw X» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα από την Spentzosfilms την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Περίληψη:

Ο John Kramer (Tobin Bell) επιστρέφει. Το πιο ανησυχητικό επεισόδιο του SAW εξερευνά ακόμη το ανείπωτο κεφάλαιο του πιο προσωπικού παιχνιδιού του Jigsaw. Ανάμεσα στα γεγονότα του SAW I και II, ένας άρρωστος και απελπισμένος Τζον ταξιδεύει στο Μεξικό για μια επικίνδυνη και πειραματική ιατρική διαδικασία με την ελπίδα μιας θαυματουργής θεραπείας για τον καρκίνο του – μόνο για να ανακαλύψει ότι ολόκληρη η επέμβαση είναι μια απάτη με σκοπό την εξαπάτηση των πιο ευάλωτων. Οπλισμένος με έναν καινούργιο σκοπό, ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος επιστρέφει στη δουλειά του, αντιστρέφοντας την κατάσταση προς τους απατεώνες με τον χαρακτηριστικό, σπλαχνικό τρόπο μέσα από δόλιες, διαταραγμένες και ευρηματικές παγίδες”.

Η σκηνοθεσία είναι του Kevin Greutert (Saw VI, Saw 3D) ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Josh Stolberg και Pete Goldfinger. Πρωταγωνιστούν οι Tobin Bell, Shawnee Smith, Steven Brand, Synnove Macody Lund, Michael Beach και Renata Vaca.

Η διάρκεια του φιλμ είναι 118 λεπτά. Τσεκάρετε επίσης το ψαρωτικό trailer του «Saw X» και γράψτε μας τα σχόλιά σας.

saw x poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Saw X Review

Ο Samuel Jackson στο νέο Saw

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ