Sequel του Child’s Play remake θέλει να κάνει ο Lars Klevberg

Την ώρα που ο δημιουργός του θρυλικού Child’s Play Don Mancini δουλεύει πάνω σε τηλεοπτική σειρά γύρω από τον «Κούκλα του Σατανά» ή αλλιώς «Child’s Play» για λογαριασμό του SyFy, ο Lars Klevberg που σκηνοθέτησε το remake του 2019, προέβη σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Ο σκηνοθέτης του εμπορικά επιτυχημένου remake δήλωσε μέσω Instagram ότι είναι έτοιμος να γυρίσει το sequel του Child’s Play remake περιμένοντας μόνο το πράσινο φως από την MGM. Δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής:

«Το διασκεδάσαμε (σ.σ. το πρώτο φιλμ). Θα ήταν υπέροχο να φέρουμε πίσω το τεχνικό προσωπικό και τους ηθοποιούς για να κάνουμε το sequel, αλλά η MGM πρέπει να οργανώσει το όλο θέμα».

Lars Klevberg

Μένει να δούμε λοιπόν αν θα υλοποιηθεί η επιθυμία του Klevberg και των συνεργατών του. Μείνετε στο horrormovies.gr για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ