Αρχική News Σπαγγέτι-Γουέστερν με Βρικόλακες ετοιμάζει αστέρας της Ροκ

Σπαγγέτι-Γουέστερν με Βρικόλακες ετοιμάζει αστέρας της Ροκ

danzig

Δεν είναι μόνο ο πολυάσχολος Rob Zombie που καταπιάνεται με τον κινηματογράφο μεταξύ των αστέρων της ροκ μουσικής βιομηχανίας. Αν και ο προαναφερθείς κύριος είναι πράγματι ο πιο παραγωγικός στις ταινίες τρόμου, περιστασιακά εμφανίζονται συνάδελφοί του με παρόμοιες δραστηριότητες.

Ο λόγος τώρα για τον σπουδαίο Glenn Danzig, ιδρυτή ιστορικών συγκροτημάτων του σκληρού ήχου όπως The Misfits, Samhain και Danzig. Πρόσφατα έγινε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας του facebook του καλλιτέχνη ότι ο Danzig ετοιμάζει την δεύτερη ταινία του στο χώρο του τρόμου.

Σύμφωνα λοιπόν με τη σχετική ανακοίνωση, ο Danzig μόλις έβαλε την τελική πινελιά στο σενάριο της επόμενης ταινίας του η οποία θα είναι ένα Σπαγγέτι-Γουέστερν με βρικόλακες!! Ο Danzig θα είναι επίσης ο σκηνοθέτης.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη του ταινία στο χώρο του τρόμου βασίζεται στα κόμικς Verotica που έχει δημιουργήσει ο ίδιος και βρίσκεται στο στάδιο της μετα-παραγωγής. Για να δούμε…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

ΠΗΓΗfacebook.com
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ