Αρχική News Έρχεται το Tales from the Hood 3 με τον Tony Todd

Έρχεται το Tales from the Hood 3 με τον Tony Todd

Έρχεται το Tales from the Hood 3 με τον Tony Todd

Μετά το κλασικό Tales From the Hood του 1995 και το sequel του 2018 ήρθε η ώρα για το 3ο φιλμ του franchise. Οι Rusty Cundieff και Darin Scott που έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με τις δύο προηγούμενες ταινίες επιστρέφουν στη σκηνοθεσία και στο σενάριο του Tales From The Hood 3 για λογαριασμό της Universal Pictures.

Η σπουδαία είδηση είναι φυσικά ο πρωταγωνιστικός ρόλος του αγαπημένου Tony Todd (Candyman) στο cast το οποίο συμπληρώνεται από τους Lynn Whitfield, Cooper Huckabee, Jaime M. Callica, London Brown, Stephanie Sy, John B. Lowe και Natasha Burnett.

Προς το παρόν δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες για την υπόθεση αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι το νέο φιλμ θα έχει κι αυτό τη μορφή ανθλογίας όπως και οι προκάτοχοί του. Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο 2020. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ