Αρχική News Νέο θρίλερ με απαγωγή από τη Γερμανία

Νέο θρίλερ με απαγωγή από τη Γερμανία

Πρόκειται για το 3 Lives της σκηνοθέτριας Julian Block σε σενάριο της ίδιας και του Wolf-Peter Arand. Τα θρίλερ με απαγωγές και αιχμαλωσίες έχουν πάντα το ενδιαφέρον τους και πολύ συχνά έχουν απασχολήσει το horror κοινό.

Το 3 Lives που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Αυγούστου, ενδεχομένως είναι μια καλή πρόταση από την συγκεκριμένη συνομοταξία ταινιών. Επικεντρώνεται σε μια γυναίκα η οποία στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τους διώκτες της βοηθιέται από έναν άντρα που της είχε επιτεθεί και την είχε βιάσει πριν από 15 χρόνια.

Αν μη τι άλλο η υπόθεση ακούγεται πρωτότυπη. Πρωταγωνιστούν οι Mhairi Calvey, Anatole Taubman, Victor Alfieri, Maja-Celiné Probst και Martin Kaps. Παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε το επίσημο trailer της ταινίας και να μοιραστείτε οποιαδήποτε σχόλια και απόψεις.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ