Fear Street: Τριλογία τρόμου στο Netflix

Μια πολύ ενδιαφέρουσα τριλογία με 90s αισθητική και κουλτούρα έρχεται σύντομα στο Netflix. Πρόκειται για την τριλογία ταινιών τρόμου υπό τον γενικότερο τίτλο «Fear Street». Οι ταινίες βασίζονται στην ομότιτλη σειρά βιβλίων του συγγραφέα εφηβικού τρόμου R.L. Stine.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Το 1994, μια παρέα εφήβων ανακαλύπτει ότι κάποια τρομακτικά συμβάντα από το παρελθόν της πόλης Shadyside στο Ohio όπου κατοικούν, ενδέχεται να συνδέονται μεταξύ τους και οι έφηβοι μπορεί να αποτελούν τους επόμενους στόχους!

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Leigh Janiak (Honeymoon) και το σενάριο ο ίδιος μαζί με τον Phil Graziadei. Πρωταγωνιστούν οι Kiana Madeira, Olivia Welch, Benjamin Flores, Jr. Julia Rehwald και Fred Hechinger.

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 2 Ιουλίου. Το δεύτερο στις 9 Ιουλίου και το τρίτο στις 16 Ιουλίου. Μέχρι το πρώτο επεισόδιο λοιπόν, απολαύστε το χορταστικό trailer που αφήνει πολλές υποσχέσεις για την τριλογία αυτή.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει