Νεότερα για τη νέα ταινία τρόμου του Finn Wolfhard

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για την ταινία τρόμου που ετοιμάζει ένας εκ των πρωταγωνιστών της διάσημης sci-fi/horror σειρά «Stranger Things». Μέχρι στιγμής ξέραμε για το ύφος της ταινίας το οποίο θα κυμαίνεται σε comedy-slasher μοτίβα.

Φρέσκιες πληροφορίες τώρα αναφέρουν τον τίτλο και λίγα πράγματα για τους συντελεστές. Ας τα δούμε λοιπόν. Η νέα ταινία λοιπόν του Wolfhard θα ονομάζεται «Hell of a Summer». Ο νεαρός σταρ θα σκηνοθετήσει την ταινία και θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Billy Bryk (Ghostbusters: Afterlife).

Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στο φιλμ ενώ στο cast ανακοινώθηκε και ο Fred Hechinger (Fear Street 1994). Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Fred Hechinger, ο Jason Bateman και ο Michael Costigan της Aggregate Films και ο Jay Van Hoy της Parts and Labor. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον τρέχοντα μήνα στο Οντάριο του Καναδά.

Εξαιρετικά χαρούμενος δήλωσε ο Finn Wolfhard για το συγκεκριμένο project. Ας δούμε ένα τμήμα των δηλώσεών του:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συν-σκηνοθετώ το πρώτο μου ολοκληρωμένο φιλμ. Το να μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργάζομαι με ένα απίθανο cast και τεχνικό προσωπικό και να δουλεύω με μια εταιρία παραγωγής όπως οι 30West και Aggregate είναι πραγματικό όνειρο.

Finn Wolfhard

Η υπόθεση του «Hell of a Summer» παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη. Μείνετε λοιπόν μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες όταν ανακοινωθούν.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ