Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Insidious 5

Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, τα γυρίσματα του νέου φιλμ στο Insidious franchise, «Insidious: Fear the Dark», που είναι και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του πρωταγωνιστή Patrick Wilson, έφτασαν αισίως στο τέλος τους. Ο Wilson δήλωσε μάλιστα ενθουσιασμένος και πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές.

Μαζί με τον Patrick Wilson θα συναντήσουμε ξανά την Rose Byrne και τον Ty Simpkins ενσαρκώνοντας ξανά τα μέλη της οικογένειας Lambert. Συμμετέχουν επίσης οι Peter Dager, Hiam Abbass, Andrew Astor και Sinclair Daniel. Το σενάριο έχει γράψει ο Scott Teems. Στην παραγωγή θα βρούμε ξανά τους συνήθεις υπόπτους James Wan, Jason Blum, Oren Peli και Leigh Whannell.

Στην υπόθεση ο Josh Lambert (Wilson) ταξιδεύει ανατολικά για να αφήσει τον γιό του, Dalton (Simpkins) σε ένα ειδυλλιακό πανεπιστήμιο. Ωστόσο, το φοιτητικό όνειρο του νεαρού Dalton γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τρομοκρατήσουν τους δύο άντρες.

Το «Insidious: Fear the Dark» θα κυκλοφορήσει διεθνώς στις 7 Ιουλίου 2023 από τη Sony Pictures Releasing. Έχουμε δηλαδή πολύ δρόμο μπροστά μας αν και μέχρι τότε όλο και κάποιο ενδιαφέρον οπτικό υλικό θα έχει βγει στην επιφάνεια. Μείνετε μαζί μας για περισσότερα όσον αφορά το πέμπτο Insidious.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ