Ο Nick Frost και η Lena Headay σε νέο κωμικό θρίλερ

Ενδιαφέρουσα αυτή η ειδησούλα. Σύμφωνα με το έγκυρο Deadline.com δύο σπουδαίοι και αγαπημένοι ηθοποιοί, ο Nick Frost (Shaun of the Dead) και η Lena Headay (Game of Thrones) θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα νέο φιλμ που κινείται μεταξύ θρίλερ και κωμωδίας.

Το φιλμ ονομάζεται «Svalta» και ακολουθεί μια οικογένεια που πηγαίνει διακοπές σε ένα απομακρυσμένο νησί με σκοτεινό παρελθόν. Εκεί γίνονται στόχος ενός serial killer ενώ οι ντόπιοι δεν έχουν καμία διάθεση να τους βοηθήσουν. Οι δύο πρωταγωνιστές που θα υποδυθούν τους γονείς είχαν ξανασυνεργαστεί στην δραματική κωμωδία «Fighting with My Family» του 2019.

Ο Frost μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του δήλωσε ενθουσιασμένος που η Headay θα ξαναπαίξει τη γυναίκα του στο νέο φιλμ. Οι Steffen Haars και Flip van der Kuil (New Kids) θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία ενώ ο Nick Frost θα ετοιμάσει το σενάριο.

Ο Frost και οι εταιρίες Wayward Entertainment, Resolute Films, Film Service Finland και XYZ Films έχουν αναλάβει την παραγωγή του «Svalta». Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στη Φινλανδία το επόμενο έτος.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ