Νέο Ψυχολογικό Θρίλερ με τον Nicolas Cage

Ο πολυβραβευμένος Nicolas Cage μας έχει απασχολήσει πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια με τη συμμετοχή του σε αξιοσημείωτες ταινίες τρόμου και θρίλερ. Μάθαμε λοιπόν ότι από το επόμενο έτος θα τον ξαναδούμε στο θρίλερ πεδίο και συγκεκριμένα στα ψυχολογικά θρίλερ.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την ταινία «The Surfer» σε σκηνοθεσία του Lorcan Finnegan (Vivarium, Nocebo) που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2025 από τις Liongate και Roadside Attractions. Το σενάριο έχει γράψει ο Thomas Martin.

Στο φιλμ ο Cage υποδύεται έναν πατέρα που επιστρέφει στην παραλιακή γενέτειρά του στην Αυστραλία. Κι ενώ κάνει όνειρα για μια νέα ζωή στην αγαπημένη του παραλία, μια συμμορία από surfers τον γελοιοποιεί μπροστά στον γιο του διεκδικώντας την παραλία με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου…Η παράνοια και η βία εκτινάσσονται στα ύψη!

Στο cast εκτός από τον Nicolas Cage συναντάμε τους Julian McMahon, Nic Cassim, Miranda Tapsell, Alexander Bertrand, Justin Rosniak, Rahel Romahn, Finn Little και Charlotte Maggi. Προς το παρόν έχει δημοσιευτεί μόνο μια φωτογραφία από την ταινία όπως μπορείτε να δείτε. Λογικά αναμένουμε περισσότερο οπτικό υλικό στο κοντινό μέλλον. Μείνετε μαζί μας για περισσότερα.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Trending
Μπορεί να σας αρέσει