Wake Up (Ξύπνα): Από τέλη Οκτώβρη στους ελληνικούς κινηματογράφους

Μια αξιοπρόσεκτη horror παραγωγή από την Γαλλία και τον Καναδά πρόκειται να έρθει την ημέρα του Halloween στα cinema της χώρας μας, δηλαδή στις 31 Οκτωβρίου 2024. Ο λόγος για το «Wake Up» (Ξύπνα) σε σκηνοθεσία Francois Simard και Anouk Whissell.

Υπόθεση:

«Μια ομάδα νεαρών ακτιβιστών σχεδιάζει να κάνει μια περιβαλλοντική δήλωση βανδαλίζοντας ένα πολυκατάστημα ειδών. Αλλά το σχέδιό τους πηγαίνει απίστευτα στραβά όταν εγκλωβίζονται μέσα σε αυτό και πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν ανισόρροπο φύλακα με ένα φρικιαστικό πάθος για το πρωτόγονο κυνήγι. Καθώς η νύχτα γεμίζει βία, οι έφηβοι βρίσκονται να δίνουν μια απεγνωσμένη μάχη για τη ζωή τους».

Το σενάριο έχει γράψει ο Alberto Marini (REC, Sleep Tight). Πρωταγωνιστούν οι Turlough Convery, Jacqueline More, Benny O. Arthur και Tom Gould. Η διάρκεια του φιλμ είναι 1 ώρα και 23 λεπτά.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Trending
Μπορεί να σας αρέσει