Άκου τη Μαμά (Cobweb): σύντομα στους ελληνικούς κινηματογράφους

Ένα ενδιαφέρον και τρομακτικό φιλμ τρόμου αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στη χώρα μας από την Spentzos Films. Πρόκειται για το «Cobweb» (ελληνικός τίτλος: Άκου τη Μαμά) του σκηνοθέτη Samuel Bodin τον οποίο γνωρίσαμε από την horror σειρά του Netflix «Marianne» (2019). Η πρεμιέρα του φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουλίου 2023.

Υπόθεση:

«Ο οχτάχρονος Πίτερ μαστίζεται από ένα μυστηριώδες, συνεχές χτύπημα μέσα από τον τοίχο του υπνοδωματίου του – ένα χτύπημα που οι γονείς του επιμένουν ότι είναι στη φαντασία του. Καθώς ο φόβος του Πίτερ εντείνεται, πιστεύει ότι οι γονείς του (Lizzy Caplan και Antony Starr) θα μπορούσαν να κρύβουν ένα τρομερό, επικίνδυνο μυστικό και αμφισβητεί την εμπιστοσύνη τους.Και για ένα παιδί, τι πιο τρομακτικό από αυτό»;

Το σενάριο έχει γράψει ο Chris Thomas Devlin. Πρωταγωνιστούν οι Antony Starr, Lizzy Caplan, Cleopatra Coleman, Ellen Dubin και Woody Norman. Η διάρκεια της ταινίας είναι 88 λεπτά.

Άκου τη Μαμά

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Cobweb (Άκου τη μαμά) Review

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ