Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Ανατομία Εγκλήματος & Τρόμου»

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου (Anatomy: Crime & Horror International Film Festival), πραγματοποιείται από 29 Οκτωβρίου έως και 5 Νοεμβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας Καλυψώ.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό, πολιτιστικό και επιμορφωτικό σύλλογο «The Basement», υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες διακίνησης ταινιών στο κόσμο.

Οι προβολές θα αρχίζουν καθημερινά στις 5 μ.μ. και θα διαρκούν έως τις 11.30 μ.μ., ενώ για την Παρασκευή (03/11) και το Σάββατο (04/11) έχουν προγραμματιστεί επιπλέον μεταμεσονύκτιες προβολές.

Θα προβληθούν 134 ταινίες -μικρού και μεγάλου μήκους- από 36 χώρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες τρόμου (horror), αστυνομικές (crime), φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας (fantasy & sci fi), κινουμένων σχεδίων (animation), πειραματικές (experimental), τεκμηρίωσης (documentary) και  μουσικές/χορευτικές. Οι περισσότερες από αυτές είναι πανελλαδικές πρεμιέρες (ορισμένες και πανευρωπαϊκές ή παγκόσμιες) και έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία σε διεθνή διαγωνιστικά φεστιβάλ.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Την τελετή έναρξης και λήξης θα κηρύξει ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτριος Κάρναβος, ο οποίος μαζί με διακεκριμένους σκηνοθέτες και προσωπικότητες του χώρου της 7ης τέχνης, θα απονείμουν κατά τη λήξη και τα σχετικά βραβεία.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

Αναδημοσίευση από culturenow.gr

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ