Δείτε το ανατριχιαστικό trailer του Smile 2

Μετά το πρώτο εκπληκτικό και επιτυχημένοι φιλμ τρόμου «Smile» 2022, καταφτάνει η ώρα και για το πολυαναμενόμενο sequel. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του πρώτου φιλμ, Parker Finn, αναλαμβάνει και πάλι δράση από τα ίδια πόστα και φιλοδοξεί να μας προκαλέσει εφιάλτες με τη συνέχεια της πρώτης, καταξιωμένης ταινίας του.

Το ολόφρεσκο trailer του «Smile 2» είναι εδώ και δημιουργεί ανατριχίλες! Τσεκάρετέ το και προετοιμαστείτε για ένα ακόμα εφιαλτικό ταξίδι.

Πρωταγωνίστρια θα είναι η Naomi Scott (Aladdin) η οποία θα παίξει τον ρόλο μιας δημοφιλούς ποπ τραγουδίστριας που αρχίζει να βιώνει τρομακτικά και ανεξήγητα συμβάντα. Αυτά θα την οδηγήσουν στο να αντιμετωπίσει το σκοτεινό παρελθόν της προτού η κατάσταση ξεφύγει ανεπανόρθωτα.

Στο cast εκτός από τη Naomi Scott συναντάμε τους Kyle Gallner (Smile), Rosemarie DeWitt (The Staircase), Lukas Gage (The White Lotus), and Dylan Gelula (Dream Scenario), alongside Raúl Castillo (Army of the Dead) και Miles Gutierrez-Riley (The Wilds).

Το «Smile 2» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου 2024 από την Paramount. Υπομονή μέχρι τότε λοιπόν…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Exit mobile version