Πρώτες πληροφορίες για το spin-off του The Conjuring

Annabelle θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίας τρόμου που θα αποτελέσει το πρώτο spin-off του πολύ επιτυχημένου φιλμ τρόμου του James Wan «The Conjuring» (2013). Ο τίτλος είναι μια αναφορά στην κούκλα που εμφανίζεται για μικρό διάστημα στην προαναφερθείσα ταινία του Wan. Τη σκηνοθεσία του επερχόμενου φιλμ υπογράφει ο διευθυντής φωτογραφίας του «The Conjuring» John R. Leonetti και το σενάριο ο Gary Daubeman.

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν και τα πρώτα ονόματα του cast μεταξύ των οποίων συναντάμε τους Ward Horton και Annabelle Wallis, δύο ηθοποιούς με σημαντική καριέρα στις τηλεοπτικές σειρές. Ο James Wan θα συμμετέχει στο project από τη θέση του εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τον Peter Safran. Το Annabelle αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 από την New Line Cinema. Έχουμε μπόλικο χρόνο μπροστά μας λοιπόν. Μέχρι τότε θα σας κρατάμε ενήμερους για νεότερες ειδήσεις σχετικά με το ενδιαφέρον αυτό project.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ