Νέα Ανθολογία Τρόμου έρχεται το Φθινόπωρο

Ένα πολύ ενδιαφέρον κατά τα φαινόμενα φιλμ τρόμου με σπονδυλωτή δομή αναμένεται να δει το φως της κυκλοφορίας από το Φθινόπωρο του 2016. Ο τίτλος του είναι Patient Seven και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Danny Draven (Hell Asylum) με σεναριογράφο τον πρωτάρη Barry Jay. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους έχουν επιμεληθεί την κεντρική ιστορία-«περιτύλιγμα» της ταινίας στην οποία ένας διάσημος ψυχίατρος στο πλαίσιο συγγραφής του βιβλίου του παίρνει συνέντευξη από 6 επικίνδυνους έγκλειστους ενός ψυχιατρικού ιδρύματος. Οι εν λόγω ασθενείς αφηγούνται τις προσωπικές τους φρικτές ιστορίες από τις οποίες προέκυψε ο εγκλεισμός τους στο ψυχιατρείο. Κάποια στιγμή όμως ανακαλύπτει ότι η διεύθυνση του ψυχιατρείου του απέκρυψε έναν ακόμα ασθενή ο οποίος συνδέεται με τους υπόλοιπους.

Οι ιστορίες των ασθενών εμφανίζονται με τη μορφή ξεχωριστών φιλμ μικρού μήκους που έχουν σκηνοθετηθεί από 7 διαφορετικούς σκηνοθέτες. Αυτοί είναι οι Nicholas Peterson, Paul Davis, Ómar Örn Hauksson, Dean Hewison, Erlingur Ottar Thoroddsen, Joel Morgan, Johannes Persson και Rasmus Wassberg.

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το cast του Patient Seven το οποίο περιλαμβάνει ηθοποιούς από γνωστές ταινίες και σειρές. Μερικοί από αυτούς είναι οι Michael Ironside (Scanners, Total Recall), Amy Smart (Just Friends, The Single Mom’s Club), Alfie Allen (Game of Thrones, John Wick), Doug Jones (Pan’s Labyrinth, Crimson Peak) και Jack Plotnick (Drawn Together, Reno 911!: Miami).

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του φιλμ δεν είναι γνωστή μέχρι στιγμής παρά μόνο η ευρύτερη χρονική περίοδος. Έτσι λοιπόν το Patient Seven θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 και συγκεκριμένα στους φθινοπωρινούς μήνες. Θα επανέλθουμε όταν ανακοινωθούν περισσότερα. Προς το παρόν δείτε το επίσημο trailer του Patient Seven που συνοδεύει την είδηση. Αφήνει υποσχέσεις…

https://www.imdb.com/video/vi3663640089/?playlistId=tt5345298?ref_=ext_shr_lnk

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ