Νέα ανθολογία τρόμου με τον Tony Todd

Από τις αρχές Μαρτίου του νέου έτους οι φίλοι του τρόμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια κλασική horror φιγούρα σε ένα νέο φιλμ τρόμου σπονδυλωτής δομής. Ο λόγος για τον Tony Todd ο οποίος άφησε τη δική του σφραγίδα στον horror κινηματογράφο με τα φιλμ τρόμου Candyman αλλά και με τη συμμετοχή του στα διάσημα νεανικά φιλμ τρόμου του Final Destination franchise.

Ο αγαπημένος star θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ανθολογία τρόμου που φέρει τον τίτλο Realm of Shadows. Το εν λόγω φιλμ θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 1 Μαρτίου 2020. Πρόκειται για μικρές ιστορίες τρόμου αποκρυφιστικού στιλ βασισμένες σε αληθινά γεγονότα που έχουν ενσωματωθεί σε μια κεντρική αφήγηση.

Εκτός από τον Tony Todd πρωταγωνιστούν οι Jimmy Drain, Vida Ghaffari, Lauren C. Mayhew, Jodi Lynn Thomas, Gregg Stone, Caustic Scifidelic, Mark Fowler και Noah Anderson. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Jimmy Drain και Brian McCulley ενώ το σενάριο οι Robert Bieber, Jimmy Drain και Lewis Leslie.

Το Teaser Trailer του Realm of Shadows είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το τσεκάρετε στην παρούσα είδηση. Πώς σας φαίνεται; Αδημονείτε για μία ακόμα ανθολογία τρόμου οι οποίες φαίνεται ότι σιγά σιγά ξανάρχονται στο προσκήνιο;

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ