Antlers: από τέλη Οκτώβρη στα ελληνικά cinema

Μετά από μεγάλη αναμονή και αναβολές λόγω Covid-19, το πολυαναμενόμενο φιλμ τρόμου «Antlers» βρίσκει τον δρόμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες. Στους κινηματογράφους της χώρας μας θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 28 Οκτωβρίου 2022.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Scott Cooper (Crazy Heart, Black Mass) και το σενάριο ο ίδιος μαζί με τους C. Henry Chaisson και Nick Antosca. Στην παραγωγή συναντάμε τον μεγάλο και αγαπημένο Guillermo del Toro. Είναι βασισμένο στην σύντομη ιστορία τρόμου «The Quiet Boy» του Nick Antosca.

Περίληψη:

Στην ταινία ANTLERS, η δασκάλα της μικρής και απομονωμένης πόλης του Όρεγκον (Keri Russell) και ο αδελφός της (Jesse Plemons), ο τοπικός σερίφης, ανακάλυψαν ότι ένας νεαρός μαθητής (Jeremy T. Thomas) κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό με τρομακτικές συνέπειες.

Το «Antlers» διανέμεται στην Ελλάδα από την Feelgood Entertainment και η διάρκειά του ανέρχεται σε 1 ώρα και 39 λεπτά.

antlers poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ