Οριστική ακύρωση του Ash Vs Evil Dead

Το είχαμε υποψιαστεί ύστερα από εκείνες τις δηλώσεις του Bruce Campbell για την πιθανότητα τέταρτης ταινίας The Evil Dead αν ακυρωθεί η σειρά Ash Vs Evil Dead. Και να που έγινε το δεύτερο.

Επίσημα λοιπόν το δίκτυο Starz προχώρησε σε ακύρωση του Ash Vs Evil Dead καθώς η συνεχής πτώση του αριθμού των θεατών δεν ευνοούσε τη συνέχισή της. Ο πρωταγωνιστής Bruce Campbell προέβη σε σχετική ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter. Ας δούμε τι είπε συγκεκριμένα:

Το Ash Vs Evil Dead ήταν μια κούρσα ζωής. Ο Ash Williams ήταν ο ρόλος μιας ολόκληρης ζωής. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στο Starz, στον Sam Raimi, στον Rob Tapert και στους ακούραστους οπαδούς μας για την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο franchise που εκτόξευσε τις καριέρες μας. Σας ευχαριστώ!

Λέτε η ακύρωση του Ash Vs Evil Dead να οδηγήσει σε νέα ταινία The Evil Dead όπως επιθυμούσε ο Bruce Campbell; Αλήθεια εσείς τι γνώμη έχετε για την ακύρωση αυτής της σειράς και το ενδεχόμενο νέας ταινίας στο franchise;

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ