Alien: Romulus – Από τέλη Αυγούστου στην Ελλάδα

Το έβδομο φιλμ στο franchise του Alien με σκηνοθέτη τον σπουδαίο Fede Álvarez και παραγωγό τον αξεπέραστο Riddley Scott είναι γεγονός και θα το δούμε σύντομα και στη χώρα μας από την Feelgood. Η πρεμιέρα του «Alien: Romulus» στους ελληνικούς κινηματογράφους έχει οριστεί για τις 29 Αυγούστου 2024.

Περίληψη:

«Το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας επαναφέρει το εξαιρετικά επιτυχημένο franchise των ταινιών “Alien” πίσω στις ρίζες του: Καθώς εξερευνούν τα βαθιά νερά ενός εγκαταλειμμένου διαστημικού σταθμού, μια ομάδα νεαρών αποικιστών του διαστήματος έρχονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν».

Το σενάριο έχει γράψει ο Fede Álvarez μαζί με τον Rodo Sayagues. Πρωταγωνιστούν οι Isabela Merced, Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux και Spike Fearn. Η διάρκεια του «Alien: Romulus» είναι 119 λεπτά.

Μέχρι την άφιξη του πολυαναμενόμενου αυτού φιλμ στις ελληνικές αίθουσες, ας πάρουμε μια γεύση από αυτό, μέσα από το φοβερό trailer που έχει κυκλοφορήσει.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Trending
Μπορεί να σας αρέσει