Ο Blade από το Puppet Master αποκτά τη δική του ταινία

Μετά από 30 χρόνια κυκλοφορίας του cult horror φιλμ Puppet Master, μία από τις πιο εμβληματικές κούκλες της ταινίας της Full Moon θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία τρόμου αφιερωμένη εξ’ολοκλήρου σε αυτήν. Πρόκειται φυσικά για τον φονικό Blade που έχει δηλώσει την παρουσία του σε κάθε sequel του Puppet Master franchise.

Το φιλμ θα φέρει τον τίτλο Blade: The Iron Cross και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2020 από την Full Moon. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο John Lechago (Killjoy 3) και το σενάριο ο Roger Barron (Puppet Master: Axis Termination).

Πρωταγνωιστούν οι Tania Fox, Vincent Cusimano, Griffin Blazi, Bobby Reed, Angelica Briones και Roy Abramsohn. Τσεκάρετε επίσης το teaser trailer που έχει δοθεί στη δημοσιότητα από τη Full Moon Features και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ