Η Blake Lively σε Νέο Θρίλερ με Καρχαρία

Η πάντα συμπαθητική Blake Lively (Gossip Girl, Το Μυστικό της Ανταλάιν, The Town) αποτελεί τον βασικό χαρακτήρα από τους τρεις όλους κι όλους που υπάρχουν στο επερχόμενο αμερικάνικο θρίλερ «The Shallows». Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι η natural horror φύση της ταινίας και συγκεκριμένα το ζώο που κυνηγά την όμορφη ηθοποιό.

Πρόκειται για έναν μεγάλο λευκό καρχαρία που πολιορκεί τη νεαρή windsurfer Nancy (Blake Lively) η οποία έχει αποκλειστεί σε μια μικροσκοπική βραχονησίδα λίγες εκατοντάδες μέτρα από την ακτή μιας απομονωμένης παραλίας. Η άτυχη και τραυματισμένη κοπέλα πρέπει να βρει ένα τρόπο να φτάσει στην απέναντι ακτή ξεπερνώντας το εμπόδιο του καρχαρία. Ένα εμπόδιο που φαντάζει ανυπέρβλητο…

Στο φιλμ εκτός από την Blake Lively συμμετέχουν επίσης οι Óscar Jaenada και Sedona Legge. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ισπανός Jaume Collet-Serra ο οποίος σκηνοθέτησε τα διάσημα φιλμ τρόμου της νεότερης εποχής «House of Wax» (2005) και «Orphan» (2009) καθώς και τα θρίλερ αγωνίας «Unknown» (2011) και «Run All Night» (2015). Στο σενάριο συναντάμε τον Anthony Jaswinski (Kristy, Backwoods).

Πολύ δυνατό (αν και μικρής διάρκειας) είναι και το επίσημο trailer που δημοσιεύτηκε πρόσφατα δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση από τον τρόμο και την αγωνία που επικρατεί στο «The Shallows». Δείτε το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στη χώρα του τις ΗΠΑ στις 24 Ιουνίου 2016. Ας ελπίσουμε να περάσει κι από τα μέρη μας.

https://www.imdb.com/video/vi426947865/?ref_=ext_shr_lnk

shallows poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ