Νέο φιλμ Candyman από τον σκηνοθέτη του Get Out

Υπήρχαν κάποιες φήμες πριν καιρό, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκαν. Το cult horror φιλμ Candyman της δεκαετίας του ’90 θα αποκτήσει «πνευματικό sequel» ό, τι κι αν σημαίνει αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Variety, οι Jordan Peele (Get Out) και Win Rosenfeld θα είναι παραγωγοί του νέου Candyman φιλμ. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει η Nia DaCosta, γνωστή για το φετινό αξιόλογο γουέστερν «Little Woods».

Σχετικά με το θέμα του νέου φιλμ λέγεται ότι θα επιστρέψει στην περιοχή όπου ξεκίνησε ο θρύλος, δηλαδή στο ανακαινισμένο Σικάγο και στο σημείο όπου κάποτε βρισκόταν το κακόφημο κτιριακό συγκρότημα Gabrini-Green.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη του 2019 και η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου του 2020. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας λοιπόν. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles