Sequel για τον αδερφό του Leatherface σκέφτεται ο Seth Sherwood

Κι ενώ η αντίστροφή μέτρηση για την κυκλοφορία του Leatherface έχει ξεκινήσει –θα προβληθεί τον Οκτώβρη– ο σεναριογράφος του επερχόμενου prequel του «Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι» Seth Sherwood αποκάλυψε τις μελλοντικές του προθέσεις σε πρόσφατη συνέντευξή του στο iHorror.

Δήλωσε συγκεκριμένα:

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Leatherface είχε συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας για πολύ καιρό. Ήταν αυτός με το αλυσοπρίονο και επομένως ο κεντρικός πρωταγωνιστής. Όμως ειλικρινά, η οικογένειά του αφθονεί από αξιαγάπητα φρικιά και σχιζοφρενείς χαρακτήρες, καθένας από τους οποίους θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία. Εάν παρουσιαστεί η ευκαιρία θα ήθελα πολύ να δουλέψω πάνω στον Chop-Top (σ.σ. ένας εκ των αδερφών του Leatherface) στο πλαίσιο της τρέχουσας σειράς ταινιών. Ποιος δεν συμπαθεί τον Chop-Top; Ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που θα ήθελε να δει μια ταινία για τον παππού Sawyer. Αυτός ξεκίνησε την οικογένεια, πώς θα ήταν άραγε όταν ήταν νέος;

Για όσους δεν γνωρίζουν καλά την οικογένεια του Leatherface, ο Chop-Top είναι αδερφός του Leatherface και εμφανίζεται στην ταινία του 1986 «The Texas Chainsaw Massacre 2».

Σίγουρα οι φίλοι του franchise δεν θα έλεγαν όχι σε ένα τέτοιο sequel. Ας περιμένουμε όμως πρώτα να δούμε πώς θα βγει το prequel για τον κεντρικό χαρακτήρα του franchise που -κακά τα ψέματα- είναι και ο σπουδαιότερος.

Διαβάστε περισσότερα για το επερχόμενο prequel του «The Texas Chainsaw Massacre» σε παλιότερο άρθρο μας στον παρακάτω σύνδεσμο εδώ:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ