Η Christina Richie θα πρωταγωνιστήσει σε δραματικό θρίλερ

Η γλυκύτατη Christina Richie που έχουμε απολαύσει μεταξύ άλλων στα «Sleepy Hollow» (1999), «Cursed» (2006) και «Monster» (2003) θα πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο θρίλερ/δράμα με τίτλο «Lizzie Borden Took An Ax» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime στις 25 Ιανουαρίου του 2014.

Η ταινία θα πραγματεύεται την περιβόητη υπόθεση της νεαρής Lizzie Borden, η οποία κατηγορήθηκε για τους φόνους του πατέρα της και της μητριάς της το 1892, στην πόλη Fall River της Μασαχουσέτης. Πρόκειται για μια από τις πιο διάσημες και μυστηριώδεις υποθέσεις στην πρώιμη δικαστική ιστορία των ΗΠΑ καθώς η Lizzie τελικά αθωώθηκε αλλά δεν βρέθηκε ποτέ ο πραγματικός ένοχος που διέπραξε τα ειδεχθή εγκλήματα…με χρήση μπαλτά.

Η Richie θα υποδύεται τον τραγικό χαρακτήρα της Lizzie κι απ’ ό, τι φαίνεται από το poster της ταινίας, της πάει γάντι! Στο cast συναντάμε επίσης τους Billy Campbell και Clea DuVall. Ο πρώτος θα υποδύεται τον δικηγόρο της Lizzie και η δεύτερη την αδερφή της. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Nick Gomez, εξαιρετικά δραστήριος στις τηλεοπτικές παραγωγές. Η ταινία είναι γυρισμένη στη Νέα Σκωτία του Καναδά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ