O Christopher Landon μιλάει για το 3ο Happy Death Day

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε για την τρίτη ταινία στο Happy Death Day franchise, ο δημιουργός του Christopher Landon σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Empire προχώρησε σε ορισμένες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Κατ’ αρχήν αποκάλυψε τον αρχικό, υπό επεξεργασία τίτλο του τρίτου μέρους. Αυτός θα είναι Happy Death Day to Us! Αστείος και συναρπαστικός ταυτόχρονα! Επίσης γνωστοποίησε ότι έχει ήδη γράψει τη βασική ιδέα γύρω από την οποία θα χτιστεί το σενάριο του φιλμ.

Δυστυχώς, το εν λόγω project παραμένει εκτός προτεραιοτήτων καθώς ο Landon είχε αφιερώσει τις δυνάμεις του σε άλλες δουλειές όπως το μελλοντικό comedy horror «Freaks» για λογαριασμό της Blumhouse Productions.

Σχετικά με το μελλοντικό sequel των Happy Death Day ταινιών ο Christopher Landon δήλωσε τα ακόλουθα:

Πιστεύω ότι όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό επειδή είναι διαφορετικό από τα άλλα δύο φιλμ. Ελπίζουμε λοιπόν ότι η βάση των οπαδών μας θα συνεχίσει να μεγαλώνει, κάτι που με ευχαριστούσε να βλέπω τα τελευταία χρόνια καθώς περισσότεροι άνθρωποι ανακάλυπταν τα δύο φιλμ. Πιστεύω θα υπάρξει η κατάλληλη χρονική στιγμή για την κυκλοφορία του τρίτου φιλμ. Και μακάρι να είναι νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Christopher Landon

Για να δούμε λοιπόν. Θα γίνει σύντομα εφικτή η δημιουργία του Happy Death Day to Us; Ας το ελπίσουμε. Φυσικά θα σας ενημερώσουμε αν πάρει κάτι το μάτι μας.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει