Νέα Κωμωδία Τρόμου έρχεται το προσεχές Φθινόπωρο

Το σενάριο είναι των M.A. Fortin και Joshua John Miller ενώ το cast απαρτίζεται από τους Nina Dobrev (The Vampire Diaries), Taissa Farmiga (American Horror Story), Alexander Ludwig (Vikings), Malin Akerman (Watchmen), και Alia Shawkat (Three Kings) μεταξύ πολλών άλλων. Μιλάμε δηλαδή για ένα επιτελείο νέων και ταλαντούχων ηθοποιών που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στη νεαρή Max και την παρέα της που πρόκειται να παρακολουθήσουν στον κινηματογράφο ένα κακόφημο φιλμ τρόμου των 80s στο οποίο πρωταγωνιστούσε η μητέρα της Max σε ρόλο Scream Queen. Όμως η μοίρα παίζει ένα τρελό και αλλόκοτο παιχνίδι στη Max και την παρέα της καθώς τα παιδιά «απορροφούνται» κατά κάποιο τρόπο από την οθόνη του κινηματογράφου και γίνονται μέρος της πλοκής της ταινίας τρόμου που ήρθαν να παρακολουθήσουν! Και μιας και μιλάμε για ταινία τρόμου, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα παιδιά θα πρέπει να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια της ταινίας την ώρα που οι φόνοι έρχονται ο ένας μετά τον άλλον! Θα τα καταφέρουν;

Τους επερχόμενους φθινοπωρινούς μήνες το ιδίωμα του comedy horror θα κάνει σίγουρα γερό μπάσιμο. Εκτός από τις πολυαναμενόμενες comedy horror σειρές «Ash Vs Evil Dead» και «Scream Queens» που κατέχουν τη μερίδα του λέοντος, έρχεται τώρα και μια ταινία της ίδιας κατεύθυνσης που οπωσδήποτε δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Πρόκειται για το φιλμ «The Final Girls» του πρωτάρη σε full length ταινίες σκηνοθέτη Todd Strauss-Schulson που θα κυκλοφορήσει στη χώρα του τις ΗΠΑ στις 9 Οκτωβρίου 2015.

Επίσης έχουμε την τύχη μετά από την ανάγνωση αυτής της παλαβής υπόθεσης να πάρουμε και μια πρώτη γεύση από το «The Final Girls» αφού πρόσφατα οι εταιρείες διανομής έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας το οποίο και σας παρουσιάζουμε. Άραγε έχουμε να κάνουμε με κάποιο μοντέρνο cult φιλμ τρόμου; Το προσεχές μέλλον θα το δείξει. Πάντως οι πρώτες ενδείξεις από τα φεστιβάλ κινηματογράφου όπου έχει προβληθεί είναι ενθαρρυντικές…

final girls

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ