Δείτε το trailer του νέου Texas Chainsaw Massacre!

Η ώρα του μοντέρνου sequel της κλασικής ταινίας τρόμου «Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι» πλησιάζει. Το επίσημο trailer με την αιματηρή επιστροφή του Leatherface είναι εδώ όπως μπορείτε να δείτε!

Το «Texas Chainsaw Massacre» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix από τις 18 Φεβρουαρίου του 2022. Η παραγωγή έγινε από συνεργασία των Legendary Pictures, Bad Hombre και Exurbia Films. Το νέο φιλμ θα παραβλέπει τα παλιά sequels και θα συνεχίζει την ιστορία από εκεί που τελείωσε η αρχική ταινία του 1974.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο David Blue Garcia (Tejano) και το σενάριο ο Chris Thomas Devlin. Ο σπουδαίος Fede Álvarez (Don’t Breathe) βρίσκεται πίσω από την παραγωγή μαζί με τον Rodo Sayagues και άλλους ενώ αυτοί οι δύο έχουν γράψει την βασική ιστορία στην οποία στηρίζεται το φιλμ.

Πρωταγωνιστούν οι Elsie Fisher(Castle Rock), Sarah Yarkin (Happy Death Day 2U),Mark Burnham (Wrong Cops), Moe Dunford (The Dig), Olwen Fouéré (Mandy), Alice Krige (Star Trek), Jacob Latimore (The Maze Runner), Nell Hudson (Victoria), Jessica Allain (The Laundromat), Sam Douglas (Snatch), William Hope (Dark Shadows) και Jolyon Coy (War & Peace).

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ