Πληροφορίες για δύο διάσημα horror franchises

Ως γνωστό, τα franchise γνωστών ταινιών τρόμου είναι μια υπόθεση ανθεκτική στο χρόνο φέρνοντας εύκολα έσοδα στους συντελεστές τους. Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν που όσο πλήρη κι αν δείχνουν πάντα υπάρχει «χώρος» για ένα ακόμα φιλμ στον μακρύ κατάλογό τους.

Πρόσφατα λοιπόν κυκλοφόρησαν στην πιάτσα κάποια νέα για δύο πολύ γνωστά franchise τρόμου. Το πρώτο αφορά το The Purge που μετρά μέχρι σήμερα 4 ταινίες. Το δυστοπικό action horror franchise θα αποκτήσει άλλη μια ταινία στην ιστορία του η οποία θα βγει στις 10 Ιουλίου 2020. Λέγεται μάλιστα ότι θα είναι και το τελευταίο αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος για κάτι τέτοιο;

Το άλλο franchise που θα μας απασχολήσει είναι το Saw. Ναι καλά διαβάζετε. Το ήδη ξεχειλωμένο από ταινίες (8 μέχρι σήμερα!) horror franchise θα συνεχίσει να αναπτύσσεται αλλά με τη μορφή reboot. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και κωμικός Chris Rock συνεργάζεται ως εκτελεστικός παραγωγός με την Lionsgate και την Twisted Pictures για τη δημιουργία reboot του Saw.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σκηνοθέτης του reboot θα είναι ο Darren Lynn Bousman ο οποίος μέχρι σήμερα έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων τα Saw II, Saw III και Saw IV. Σχετικά με το ύφος του φιλμ το μόνο που έχει γίνει γνωστό από τους παραγωγούς είναι ότι θα διατηρήσει την ωμότητά του αλλά θα διαθέτει τις απαραίτητες πινελιές φρεσκάδας προσαρμοσμένο σε νέο περιβάλλον.

Μείνετε στο horrormovies.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δύο αυτά projects.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ