Zombieland: Double Tap – Στις 7 Νοεμβρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Πολλοί φίλοι του comedy horror και των ζόμπι το περίμεναν αυτό το sequel διακαώς. Ο λόγος για το Zombieland: Double Tap (Zombieland: Διπλή Βολή) που θα δούμε σύντομα στους κινηματογράφους της χώρας μας από την Feelgood Entertainment. Η πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες έχει οριστεί για τις 7 Νοεμβρίου 2019.

Περίληψη:

Μία δεκαετία μετά την επιτυχία του Zombieland, οι πρωταγωνιστές (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin και Emma Stone) ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους με τον σκηνοθέτη Ruben Fleischer (Venom) και τους σεναριογράφους Rhett Reese & Paul Wernick (Deadpool) στο Zombieland 2. Στο σίκουελ, μέσα από έκρυθμες κωμικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται από τον Λευκό Οίκο μέχρι την ενδοχώρα, η τετράδα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά νέα είδη ζόμπι, που έχουν εξελιχθεί από την πρώτη ταινία, αλλά και νέους επιζώντες. Η μεγαλύτερη πρόκληση όλων, όμως, αποδεικνύοται οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη αυτής της σαρκαστικής, αυτοσχέδιας οικογένειας.

Οι κύριοι πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν στους ίδιους ρόλους με την πρώτη ταινία. Πρόκειται δηλαδή για τους Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin και Bill Murray. Το cast συμπληρώνουν οι Rosario Dawson, Zoey Deutch, Luke Wilson, Thomas Middleditch, Avan Jogia και Dan Aykroyd.

Ο Ruben Fleischer επιστρέφει στη σκηνοθεσία ενώ στο σενάριο θα ξαναβρούμε τους Rhett Reese και Paul Wernick τους οποίους συμπληρώνει ο David Callaham (The Expendables, Doom).

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ